KSSF Nyhetsbrev

För att försöka förbättra informationen till sina medlemmar har KSSF nu anordnat ett nyhetsbrev via email.

Du kan registrera din epostadress så att du får nyhetsbrevet. Samma användarnamn och lösenord används som för all annan skyddad information på vår hemsida. De epostadresser som fanns i vårt register har redan registrerats, men om du inte fått något nyhetsbrev ännu så hade vi inte din epostadress. Då behöver du registrera dig för att få nyhetsbrevet.

Tanken med nyhetsbrevet är att när det händer något av intresse i hamnen eller föreningen ska ett meddelande om detta skickas ut till de som prenumererar. Exempelvis så är det tänkt att meddelanden ska gå ut

Det kan handla om något enstaka epost-meddelande per månad, utom på våren när det händer mycket kring hamnen. Din epostadress kommer aldrig att ges eller säljas till någon utomstående, så du bör inte kunna få någon extra skräppost genom oss. Du kan sluta prenumerera närhelst du så önskar.

Eftersom inte alla har tillgång till epost och web, så är det inte meningen att detta nyhetsbrev ska ersätta andra informationskanaler till medlemmarna, utan det är frågan om att komplettera dem. Anslagstavlan i hamnen och informationen i vaktstugan ska fungera på samma sätt som förut, och kallelser till stämma går ut via vanliga brev som förut.

Båtplatsnummer

När du registrerar din epostadress får du också ange namn och båtplatsnummer. Anledningen till det är att vi funderar på att skicka ut påminnelser om vaktning till de vilkas epostadresser vi känner till. Då behövs förstås en koppling mellan båtplatsnummer och epostadress.

Påminnelserna kommer igång när tillräckligt många registrerat sina epostadresser.